Nepropásněte žádnou e-mail marketingovou novinku. Sledujte Boldem blog.

Přejit na blog

E-mail marketingový magazín

Novinky, návody, tipy a zajímavosti ze světa e-mail marketingu a on-line marketingu. Digitál nás baví. Nakoukněte s námi do e-mailingového zákulisí a sledujte nové trendy.

10 prémiových šablon
17. 12. 2018
Nemáte čas na přípravu e-mailové šablony? Žádný problém. Připravili jsme si pro vás 10 šablon v chytrém editoru, které můžete použít na oblíbené marketingové akce.
Marketingový kalendář 2019
13. 11. 2018
Marketingových akcí není nikdy dost. Jak se v nich ale vyznat? A hlavně, jak na žádnou nezapomenout? Připravili jsme si pro vás marketingový kalendář pro rok 2019. Nemusíte se tedy vůbec bát, že vám něco unikne.
Připravte se na vánoční sezónu
23. 10. 2018
Tak a je to zase tady. Nejkrásnější období roku se pomaličku blíží. Na pečení vánočního cukroví je sice ještě času dost, ale to neplatí pro přípravy vašeho webu nebo e-shopu na Vánoce.
Víte, jaké jsou klíčové principy úspěšného copywritingu?
19. 9. 2018
Jestli váháte, tak jste tu správně. V dnešním článku mám pro vás přichystány zajímavé tipy a informace, které vám přiblíží svět úspěšného copywritingu.
Litmus konference a my byli na ní
28. 8. 2018
V druhé polovině srpna hostil Londýn e-mail marketingovou konferenci, na kterou se sjeli marketéři, kodéři a hlavně nadšenci pro e-mail marketing ze všech zemí Evropy, ale i dalších částí světa.
Naše kolegyně Aduš
2. 8. 2018
Myslím, že byste určitě všichni rádi věděli, kdo je vlastně ta naše Adéla. Ta Adéla, která píše, mimo jiné, tak bezva články o nás všech ostatních. Tak jo, pozor, začínáme!
Jak na smajlíky v předmětu e-mailu
31. 7. 2018
V dnešním článku se blíže seznámíme se smajlíky v předmětu e-mailu. Zjistíte, kdy jsou vhodné a jak je vytvořit.
Jak číst ve statistikách
31. 5. 2018
Odešlete kampaň, podíváte se do výsledků a řeknete si. Jojo, to je dobrý, ale co to vlastně znamená? A je tahle hodnota fajn nebo ne? Pojďte se podívat na statistiky z e-mail marketingu trošku hlouběji.
Adéla a její kluci
29. 5. 2018
Krátký zápisek o tom, jak jsem se dostala z Karviné do kanceláře plné mužů. V době, kdy se podporuje vstup žen do technického prostředí. Seznamte se neformální cestou s mými kolegy, kteří stojí za Mail Kompletem. :)
Reaktivační kampaň
2. 5. 2018
Máte nějakou starší databázi zákazníků, o které nevíte, kde jste ji získali? Rádi byste na tyto zákazníky posílali své newslettery i po 25. květnu? Zkuste vytvořit reaktivační kampaň.
Zpět
nahoru