Nepropásněte žádnou e-mail marketingovou novinku. Sledujte Boldem blog.

Přejit na blog

E-mail marketingový magazín

Novinky, návody, tipy a zajímavosti ze světa e-mail marketingu a on-line marketingu. Digitál nás baví. Nakoukněte s námi do e-mailingového zákulisí a sledujte nové trendy.

Šťastné a veselé e-mail marketingové Vánoce s ještě veselejšími výsledky
16. 11. 2015
Vánoční nákupní sezóna už je v plném proudu a není tajemstvím, že pro většinu e-shopů je listopad nejúspěšnějším prodejním měsícem v roce. S přibývajícím počtem online prodejců rapidně rok od roku přibývají i online objednávky. Nenechte si tuto příležitost ujít a začněte plánovat svoji vánoční email-marketingovou strategii.
Novinky v Mail Komplet: Nyní ještě rychlejší a přehlednější
23. 10. 2015
Zlaté české ručičky ve vývojovém centru Mail Komplet se zase činily. Protože se chceme i nadále pyšnit tím nejlepším a naprosto přelomovým editorem na trhu, neustále ho zdokonalujeme. Co pro Vás máme tedy nového?
Víte, jak zníte v e-mailu?
16. 9. 2015
Rádi byste oslovili své zákazníky, uživatele, čtenáře, ale nejste si jisti jak začít? Napsat poutavý článek není jen tak. S trochou tréninku to ale hravě zvládnete. I když vyznáváme rčení “Obsah je králem”, víme, že síla textu není dána pouze jeho obsahem, tedy hlasem, ale i jeho tónem.
Máme ten nejlepší ze všech!
3. 9. 2015
A nebojíme se to říct. Nepodporujeme hříšné chvástání, ale nedá se to jinak popsat – je skvělý, ohromující a přelomový! Předčil naše očekávání a teď má za cíl předčit i ta vaše! Pracujeme na něm bez přestání. Dělá nám radost. Chceme, aby dělal radost i vám. Protože je to ten nejlepší a nejspolehlivější editor pro přípavu e-mailových šablon na našem trhu!
Proč je e-mail marketing stále králem?
30. 7. 2015
Existuje obrovské množství důvodů, proč byste měli přemýšlet o e-mail marketingu a příjemcích vašich e-mailů. Ovšem se vší vážností, víte, jak hodnotný je e-mail marketing? Stojí za to trávit čas nad e-mailovými kampaněmi a klást si otázky, jaký nástroj k realizaci e-mail marketingu použít, co svým příjemcům říct a nabídnout, co příjemci po přečtení e-mailu dělají?
Složka Hromadné a výsledky s odstupem času
22. 7. 2015
Český internetový portál Seznam.cz zavedl v únoru složku Hromadné. Do této složky přichází všechna obchodní sdělení. Zavedení složky vzbudilo mezi marketéry a obchodníky rozruch, neboť nastal propad v otevřenosti emailů a klesly tržby obchodů, které realizují e-mail marketing. Prohlédněte si data, na kterých lze pozorovat dopady této změny a postupný vývoj.
Poskládejte si vlastní newsletter v našem novém editoru!
10. 7. 2015
Rádi bychom vás informovali o nových funkcích v systému Mail Komplet. Vyvinuli jsme chytrý editor, díky kterému bude tvorba vašich kampaní jednoduchá, rychlá a zábavná. Kampaně navíc můžete propojit se svým e-shopem a ušetřit tak mnoho času. Pro lepší komunikaci jsme také přidali online chat a možnost zasílání hodnocení systému. Čtěte dále, co nového vás v aplikaci Mail Komplet čeká.
Vaše databáze se zmenšuje každým rokem – budujte ji!
1. 7. 2015
Špatná zpráva pro vás – vaše databáze ztrácí kontakty. Ano, i ta vaše, právě teď. Co s tím? Databázi musíme průběžně doplňovat o čerstvé kontakty. Využíváte všechny možné cesty? Nebo vám došly nápady? Poradíme jednoduché způsoby zdarma, díky nimž se vaše databáze bude rozrůstat.
Aby vaše emaily nepadaly do SPAMU
24. 6. 2015
Všichni chceme, aby naše hromadné emaily byly úspěšně doručeny do schránky klienta. A to není tak jednoduché, jak se zdá. Před dveřmi emailové schránky našeho klienta totiž stojí bodyguardi - antispamové filtry. Pokud se jim znelíbíme, nepustí náš email ke klientovi a musíme tedy hledat příčinu a odstranit ji. Jaké nejčastější chyby děláme a co filtrům vadí?
Seznam.cz nasazuje DKIM - oč běží?
21. 4. 2015
Víte, že teoreticky je velmi snadné, aby někdo zneužil vaši e-mailovou adresu a vaším jménem rozesílal SPAM? Prakticky naštěstí existují systémy, které těmto zneužitím brání. V následujícím článku se zaměříme na jeden z těchto takzvaných ověřovacích systémů "DKIM".
Zpět
nahoru