Nepropásněte žádnou e-mail marketingovou novinku. Sledujte Boldem blog.

Přejit na blog

E-mail marketingový magazín

Novinky, návody, tipy a zajímavosti ze světa e-mail marketingu a on-line marketingu. Digitál nás baví. Nakoukněte s námi do e-mailingového zákulisí a sledujte nové trendy.

Jaké výhody přináší e-mail marketing malým a středním podnikům?
14. 7. 2014
Malé a střední podniky ve snaze zacílit na nové klienty zapomínají na své stávající klienty. Ovšem pokud jsme klienta již získali (a že nás to jistě stálo nemalé úsilí), je škoda o něj nepečovat a ztratit ho. K udržování stálého kontaktu s klientem je e-mail marketing tou nejlepší cestou. V čem tkví jedinečnost a síla e-mail marketingu?
Největší statistika českých a slovenských freemailů. Kdo vládne e-mailové komunikaci?
1. 7. 2014
25 076 089. To je průměrný měsíční počet odeslaných e-mailů přes náš systém. Robert Němec ve své predikci pro rok 2014 zmiňuje, že e-mail marketing bude sexy. Mail Komplet je tak z tohoto pohledu Robert Rosenberg v odesílání hromadné pošty.
Proč neposílat hromadné e-maily z běžného e-mailového klienta
19. 6. 2014
Máte-li menší seznam příjemců, určitě vás napadlo rozeslat hromadné e-maily prostřednictvím svého e-mailového klienta s využitím pole BCC (v horším případě CC). Tento způsob rozesílání e-mailů je sice částečně použitelný, my vám ale ukážeme, proč to není to nejlepší řešení a proč je vhodnější využít systém Mail Komplet.
 Mail Komplet na Youtube
16. 6. 2014
Všimli jste si, že pro vás na Youtube připravujeme obsáhlou video nápovědu? Poznávejte Mail Komplet pohodlně. Ukážeme vám vše, co potřebujete vědět.
Mail Komplet zvládne každý. Nevěříte?
3. 6. 2014
Podívejte se na krátké dvouminutové video a zjistíte sami, že používat Mail Komplet není žádná věda. Udělejte z e-mail marketingu stroj na peníze.
Jak e-mail marketing nedělat
30. 5. 2014
Sami jistě občas narazíte na e-mailové sdělení, které by si zasloužilo, aby se na něm intenzivně zapracovalo. Sepsali jsme základní zásady e-mailového marketingu, které by se měly dodržovat.
Případová studie - předmět e-mailu a výkon kampaně
14. 5. 2014
O tom, že je předmět důležitý v každé e-mailové kampani, se dočtete všude. Téměř nikde však nenajdete konkrétní příklady provedených změn. Proto se s vámi podělíme o jednu případovu studii.
5 zajímavých postřehů z přednášky „Jak vyzrát na e-mailing?“
14. 4. 2014
"Všichni víme, jak se to má dělat správně, ale málo kdo to tak dělá." řekl Petr Matoušek, marketingový ředitel MALL.cz. Přečtěte si další zajímavé postřehy z přednášky o email marketingu.
Proč dělat e-mail marketing
10. 3. 2014
Lidé se nás občas ptají, proč se tak intenzivně zaměřujeme na e-mail marketing. Myslí si, že jde o SPAM a že se marketing prostřednictvím e-mailu nedá dělat. E-mail je přece zastaralý a málokdo dnes e-maily čte.
Potěšte všechny ženy vřelým e-mailem a popřejte jim k jejich svátku
24. 2. 2014
Mezinárodní den žen, připadající na 8. března, je vhodnou příležitostí k tomu, abychom projevili úctu všem ženám a náš upřímný zájem o ně. K této příležitosti jsme přichystali omezenou nabídku. Do půlnoci 8. března platí 15% sleva na veškeré naše služby. Máte také možnost získat šablonu zdarma.
Zpět
nahoru