Nepropásněte žádnou e-mail marketingovou novinku. Sledujte Boldem blog.

Přejit na blog
Všechny články

Poskládejte si vlastní newsletter v našem novém editoru!

Rádi bychom vás informovali o nových funkcích v systému Mail Komplet. Vyvinuli jsme chytrý editor, díky kterému bude tvorba vašich kampaní jednoduchá, rychlá a zábavná. Kampaně navíc můžete propojit se svým e-shopem a ušetřit tak mnoho času. Pro lepší komunikaci jsme také přidali online chat a možnost zasílání hodnocení systému. Čtěte dále, co nového vás v aplikaci Mail Komplet čeká.

Poskládejte si vlastní newsletter v našem novém editoru!

Interaktivní skládání šablony

Šablonu si poskládáte dle vašich představ a potřeb. V nabídce naleznete všechny základní bloky: text, obrázek, produkt (ano, do systému můžete nahrát své produkty!), sdílení na sociálních sítích, tlačítka, oddělovače. Vše pouze chytíte a přesunute na dané místo. Další nastavení pak provádíte pomocí nabídky vpravo v okně.

 

Propojení s e-shopem pomocí XML feedu (Heureka.cz, Zboží.cz, Heureka.sk)

Vlastníte e-shop? Mail Komplet můžete propojit s vaším e-shopem a vytvářet kampaně na míru. V chytrém editoru jednoduše poskládáte newsletter z vašich produktů, které do systému nahrajete pomocí zbožového XML feedu používaného pro Heureka.cz, Zboží.cz a Heureka.sk. Tato funkce vám usnadní práci, newsletter vytvoříte v několika minutách a můžete ihned rozesílat.

Podpora online přímo v systému

Abychom mohli pružně reagovat na vaše dotazy a pomáhat vám při používání systému, zavedli jsme online chat přímo v systému. Na chatu se nás můžete na cokoliv ptát, pokud máte nějaký problém s přípravou kampaně či se systémem, společně jej přes online chat vyřešíme.

Smajlíková zpětná vazba

Chceme systém vyvíjet a zlepšovat. K tomu potřebujeme znát váš názor, vaši zkušenost a vaše potřeby. Překáží vám něco v systému? Ocenili byste nějakou novou funkci? Co se vám na systému líbí? Můžete nám psát své názory. Díky vašim podnětům budeme aplikaci vyvíjet dál a hlouběji tak, aby byla uživatelsky co nejpříjemnější.

 

Vyzkoušejte nyní

Tento článek je shrnutím základních změn, které v systému naleznete. Prozkoumejte nový editor sami a dejte nám vědět! Uvítáme jakékoliv připomínky a názory, pomohou nám při vývoji systému. 

Přihlásit do administrace

Sdílejte tento článek:

Okomentujte tento článek

Nejnovější články

  • Mail Komplet bude končit. Přesuňte svůj účet do Boldem co nejdříve

    Doba jde dopředu. A my též. Už nějakou dobu pracujeme na tom, aby tvorba vašich e-mailingových kampaní byla rychlejší, jednodušší a efektivnější. A právě proto jsme pro vás vytvořili nový nástroj Boldem.

  • Finanční plánování v podnikání – jak na něj?

    Ve spolupráci s partnerem Lemonero specializujícím se na chytré financování e-shopů jsme pro vás připravili základní informace k finančnímu plánování pro váš byznys.

  • Mail Komplet ve zcela novém kabátě

    Svět technologií se neustále vyvíjí a rok co rok se tempo „zrychluje“. Zrychluje se natolik, že je někdy obtížné udržet se všemi změnami krok. Pokud nepůjdete „s dobou“, jednoduše řečeno, ujede Vám vlak.

  • Marketingové trendy pro rok 2022

    V posledních letech došlo k dramatické digitální transformaci marketingu. Současná světová situace tento trend ještě více zvýraznila. Prostředí online marketingu je dynamičtější než kdykoli předtím.

  • Změny cookies v roce 2022

    Znáte to, přijdete na stránky a hned na Vás vyskakuje lišta s informacemi o tom, že se ukládají nějaké cookies. Většina z nás bezmyšlenkovitě kliká na souhlasím a pokračuje na obsah. Co se změní v novém roce?

  • Příprava e-mailové šablony v MJML - 2. díl – Responzivní e-maily snadno a rychle

    Nejste zdatní v HTML kódování, ale zároveň byste raději rozesílali e-maily v HTML kódu? V tomto díle zjistíte, jak je snadné vytvořit kódovanou šablonu takřka bez jakýchkoliv znalostí o HTML kódování.

Zpět
nahoru