Nepropásněte žádnou e-mail marketingovou novinku. Sledujte Boldem blog.

Přejit na blog
Všechny články

Mail Komplet rozdává! Vánoční šablony a rozesílka na neomezený počet kontaktů ZDARMA!

Abychom našim věrným i novým zákazníkům ulehčili práci a ušetřili čas ve vánočním shonu, zaúkolovali jsme našeho designera, který vám připravil několik fantastických vánočních šablon. Ano, šablony zdarma pro všechny! A máme další vánoční překvapení - jednu rozesílku na neomezený počet kontaktů zcela ZDARMA!

Mail Komplet rozdává! Vánoční šablony a rozesílka na neomezený počet kontaktů ZDARMA!

Šablony naleznete v sekci předdefinované šablony. Každou šablonu lze navíc modifikovat. V kolonce vybraný blok zvolte celou šablonu a poté už si můžete sami zvolit obrázek na pozadí, který se vám nejvíce líbí. U každého bloku lze navíc nastavit průhledné pozadí.

Nemáte ještě účet Mail Komplet?

Nevadí, můžete to ihned napravit. I pro vás máme samozřejmě šablony zdarma a navíc i nově registrovaným zákazníkům umožníme udělat rozesílku zcela zdarma.

A to na NEOMEZENÝ POČET KONTAKTŮ!

Udělejte svým zákazníkům radost vánočním přáním či kampaní, vyzkoušejte si sílu e-mail marketingu a užívejte ušetřený čas, který vám náš systém zajistí. Že zadarmo ani kuře nehrabe? U nás v Mail Komplet to o Vánocích neplatí.

Co musím udělat pro neomezenou rozesílku zdarma?

1. Založit si účet v systému Mail Komplet.

Založit účet

2. Zvolte v kolonce "Jak jste se o nás dozvěděli" možnost "Jiné". Objeví se okno poznámky, do kterého napište Vánoce 2015.

3. Automaticky vám přijdou přihlašovací údaje. Můžete si tedy nahrát potřebné seznamy příjemců a zkoušet práci v systému.

4. Kontaktujte prosím poté naši zákaznickou podporu, která vám zdarma dobije vámi požadovaný počet kreditů na jednu vánoční rozesílku (platí až do konce roku 2015). Kampaň vám také zkontrolujeme a poradíme, jak ji zefektivnit.

+420 517 070 000

Sdílejte tento článek:

Okomentujte tento článek

Nejnovější články

  • Mail Komplet bude končit. Přesuňte svůj účet do Boldem co nejdříve

    Doba jde dopředu. A my též. Už nějakou dobu pracujeme na tom, aby tvorba vašich e-mailingových kampaní byla rychlejší, jednodušší a efektivnější. A právě proto jsme pro vás vytvořili nový nástroj Boldem.

  • Finanční plánování v podnikání – jak na něj?

    Ve spolupráci s partnerem Lemonero specializujícím se na chytré financování e-shopů jsme pro vás připravili základní informace k finančnímu plánování pro váš byznys.

  • Mail Komplet ve zcela novém kabátě

    Svět technologií se neustále vyvíjí a rok co rok se tempo „zrychluje“. Zrychluje se natolik, že je někdy obtížné udržet se všemi změnami krok. Pokud nepůjdete „s dobou“, jednoduše řečeno, ujede Vám vlak.

  • Marketingové trendy pro rok 2022

    V posledních letech došlo k dramatické digitální transformaci marketingu. Současná světová situace tento trend ještě více zvýraznila. Prostředí online marketingu je dynamičtější než kdykoli předtím.

  • Změny cookies v roce 2022

    Znáte to, přijdete na stránky a hned na Vás vyskakuje lišta s informacemi o tom, že se ukládají nějaké cookies. Většina z nás bezmyšlenkovitě kliká na souhlasím a pokračuje na obsah. Co se změní v novém roce?

  • Příprava e-mailové šablony v MJML - 2. díl – Responzivní e-maily snadno a rychle

    Nejste zdatní v HTML kódování, ale zároveň byste raději rozesílali e-maily v HTML kódu? V tomto díle zjistíte, jak je snadné vytvořit kódovanou šablonu takřka bez jakýchkoliv znalostí o HTML kódování.

Zpět
nahoru